Gabona, szemes termény, egyéb szárazáru gázosítása - Magtárak, Silók és síktárolók gázos fertőtlenítése és rovarirtása

általános- és szezonális rovarirtás (darázs, légy, mezei futrinka, mezei poloska, valamint rejtett életmódú és repülő rovarok elleni védekezés

Patkány-, egérirtás, rágcsálóriasztás

Elérhetőségek

Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Sas u.
Telefon:
+36-94/393-890

Mobil: +36-30/987-0590
E-mail: palkol05@t-online.hu
Palkó László...

Palkó László egészségügyi gázmester, kártevőirtó vállalkozó

Rágcsáló (egér, pocok, patkány stb…) és rovarirtás; gabona és szemes termény gázos fertőtlenítése és rovarirtása; síktárolók, raktárak és épületek fertőtlenítése és rovarirtása; darázsirtás és egyéb szezonális rovarok elleni védekezés; HACCP szerinti kártevőirtás; galambriasztás.

Adószám: 25848612-2-18

Nyilvántartási szám: 379713

Telephelyek:

  • H-9700 Szombathely, Jászai Mari utca
  • H-9700 Szombathely, Temesvár utca 

Székhely: H-9700 Szombathely, Sas utca

 

Tanácsadás, árajánlat, megrendelés: CSAK! munkanapokon 9:00-tól 17:00 óráig

Amennyiben munkaidőn kívül kíván elérni minket írjon levelet:

palkol05@t-online.hu

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Megrendeléseket CSAK e-mailben és telefonon veszünk fel!

Telefonos ügyfélfogadási idő:

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

Kérjük, tartsák tiszteletben a nyitvatartási időt, és ne telefonáljanak hétvégeken se!

Köszönjük!Hasznos linkek


Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) állami költségvetésből működtetett központi hivatal, amely irányító, koordináló és felügyeleti feladatokat lát el a közegészségügyi, a járványügyi, az egészségfejlesztési, az egészségügyi igazgatási tevékenységek felett, továbbá felügyeli az egészségügyi ellátást.

Az ÁNTSZ-nek az egyes tevékenységein belül kiemelt feladatai:

a közegészségügyben: a környezet- és település-, élelmezés- és táplálkozás-, gyermek- és ifjúság-, sugáregészségügy, kémiai biztonság,
az egészségfejlesztéssel kapcsolatban: egészségvédelem, egészségnevelés és egészségmegőrzés.

Az ÁNTSZ élén az országos tisztifőorvos áll, aki feladatait az egészségügyi miniszter közvetlen irányításával látja el.

Az ÁNTSZ szervezeti struktúrája háromszintű:

  • központi szerve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (hozzá tartoznak a szakmai-módszertani feladatokat ellátó országos intézetek),
  • a második szinten a regionális,
  • a legalsó szinten a kistérségi intézetek helyezkednek el.

(Forrás: Wikipédia)


Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének honlapja

"Együtt a kártevőirtó szakmáért, a tiszta környezetért, a szakma művelőiért!"

A Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesülete 2002 januárjában alakult meg.

Jelenleg több mint 440 taggal rendelkezik.  A MEGE létrejötte óta feladatának tekinti, hogy együttműködve az érintett szakhatóságokkal, intézetekkel összefogja, koordinálja és támogassa a magyarországi egészségügyi gázmesterek szakmai ismereteinek fejlesztését, elősegítse az új irtószerek, módszerek, jogszabályok és technikai eszközök megismerését.

A MEGE segíti az Európai Unió által megkövetelt szakmai felkészülést, a minőségbiztosítási rendszerek alkalmazását, a közegészségügyi, a kémiai biztonsági, az élelmiszerbiztonsági és a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével.

Tagjai és támogatói szakmai tekintélyét, felkészültségét felhasználva elősegíti, az egészségügyi gázmesterek kedvezőbb szakmai, jogi és gazdasági környezetének megteremtését a szakmai igények érvényre juttatása érdekében, felhasználva az érdekérvényesítés valamennyi megengedett eszközét.

Forrás: www.mege.hu

Tudástár a kártevőkről


Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége

A MaKOSZ elsősorban a városi és ipari kártevőmentesítés területén tevékenykedő szolgáltató vállalatok és egyéni vállalkozók szakmai érdekvédelmi, és érdekérvényesítő szövetsége. A MAKOSZ a közegészségügyi kártevőirtó szakmát képviseli a hatóságoknál és az egyéb szakmai szervezeteknél; részt vesz a szakmát érintő jogszabályok előkészítésében, véleményezésében.

Országos szintű szakmai rendezvények szervezésével, a Kártevőirtás című szakmai információs lap kiadásával, továbbá kéthavonta megjelentő Hírlevelével a tagokat folyamatosan tájékoztatja a közérdekű, aktuális műszaki, gazdasági és jogi kérdésekről. Szaktanácsot ad a tagjainak és/vagy a megrendelőknek.

Tevékenyen részt vesz a szakképzésben, illetve annak korszerűsítésében. Szervezi és irányítja az egészségügyi gázmester képzés ún. irányított gyakorlatát, a vizsgabizottságokban képviseli a kártevőirtó szolgáltató ipart. Szakképzéshez szükséges könyveket, jegyzeteket jelentet meg.

Hivatalosan képviseli a magyar kártevőirtó szakmát az Európai Kártevőirtó Szövetségek Konföderációjában (CEPA), illetve más nemzetközi fórumokon.


 
Vissza az előző oldalra!
Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft. - németRágcsávók Ker. és Szolg. Kft. - Magyar