Gabona, szemes termény, egyéb szárazáru gázosítása - Magtárak, Silók és síktárolók gázos fertőtlenítése és rovarirtása

általános- és szezonális rovarirtás (darázs, légy, mezei futrinka, mezei poloska, valamint rejtett életmódú és repülő rovarok elleni védekezés

Patkány-, egérirtás, rágcsálóriasztás

Elérhetőségek

Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Sas u.
Telefon:
+36-94/393-890

Mobil: +36-30/987-0590
E-mail: palkol05@t-online.hu
Palkó László...

Palkó László egészségügyi gázmester, kártevőirtó vállalkozó

Rágcsáló (egér, pocok, patkány stb…) és rovarirtás; gabona és szemes termény gázos fertőtlenítése és rovarirtása; síktárolók, raktárak és épületek fertőtlenítése és rovarirtása; darázsirtás és egyéb szezonális rovarok elleni védekezés; HACCP szerinti kártevőirtás; galambriasztás.

Adószám: 25848612-2-18

Nyilvántartási szám: 379713

Telephelyek:

  • H-9700 Szombathely, Jászai Mari utca
  • H-9700 Szombathely, Temesvár utca 

Székhely: H-9700 Szombathely, Sas utca

 

Tanácsadás, árajánlat, megrendelés: CSAK! munkanapokon 9:00-tól 17:00 óráig

Amennyiben munkaidőn kívül kíván elérni minket írjon levelet:

palkol05@t-online.hu

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Megrendeléseket CSAK e-mailben és telefonon veszünk fel!

Telefonos ügyfélfogadási idő:

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

Kérjük, tartsák tiszteletben a nyitvatartási időt, és ne telefonáljanak hétvégeken se!

Köszönjük!Bemutatkozás


Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk immáron több mint 26 éve foglalkozik kártevőirtással, elsősorban Szombathelyen, Vas megyében, valamint kisebb részben Zala-, Veszprém- és Győr-Moson-Sopron megyékben.  Az 1990-ben alakult családi vállalkozás napjainkig, mintegy családi örökségként viszi tovább a választott szakma szeretetét, a vele járó nehézségekkel és kihívásokkal együtt.

Fő tevékenységünk elsősorban a lakosság részére történő szolgáltatás, rovar-, rágcsáló- és egyéb kártevőirtás formájában, továbbá mezőgazdasági tevékenység keretében történő épület, magtár, siló, stb., és a különböző ömlesztett vagy zsákos termény (gabona) fertőtlenítése, rovarirtása foszfin (Foszforhidrogén-PH3) gázzal.  Tevékenységünk kiterjed a fentieken túl a faanyagvédelemre is, így régi, muzeális, fából készült használati és egyéb tárgyak, faszerkezetek rovarmentesítésére is.

Egészségügyi gázmesterként, kártevőirtó szakemberként az egészségügyben, élelmiszeriparban, kereskedelemben megelőző fertőtlenítéseket és a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges kártevőirtást is elvégezzük. Folyamatosan kapcsolatot tartunk az önkormányzattal, a vízellátásért és csatornázásért felelős társasággal, a lakásszövetkezetekkel, és a törvényi előírásoknak megfelelően végezzük el a szükséges megelőző intézkedéseket, a kártevők elleni védekezést.

A különböző kártevők, rovarok és rágcsálók természetes élőhelye sok helyütt megszűnt, így azok egyre inkább behúzódnak a lakóterületekre, lakótelepekre; ma már nemcsak az élővizek környékén, a csatornarendszerekben, de a közterületeken, közösségi helyiségekben is találkozhatunk velük. Természetesen az ártalmatlan rovarokkal meg kell tanulnunk együtt élni, de a közegészségügyi és járványügyi szempontból veszélyes kártevők ellen minden esetben védekeznünk kell.

Elhivatott szakemberként ügyfeleink számára szakszerű segítséget nyújtunk a megelőzésben, szükség esetén pedig korszerű és megfelelő eszközökkel végezzük el az irtást. A rágcsáló- (egér, pocok, patkány, stb…) és rovarirtás (bolha, poloska, légy, csótány, stb.), a gabona és szemes termény gázos fertőtlenítése és rovarirtása, a síktárolók, raktárak és épületek fertőtlenítése és rovarirtása, a darázsirtás és egyéb szezonális rovarok elleni védekezés, a nyest- és galambriasztás, a gyomirtás és a HACCP szerinti kártevőirtás egyaránt szakterületünk.

A ránk bízott munkákat rövid határidővel és teljes garanciával végezzük, fizikai-mechanikai, biológiai-élettani és vegyi módszerek együttes alkalmazásával, az emberi egészség és környezet terhelése nélkül. Nem csupán az ártalom felszámolása és a mentesítés, de az elért mentesség folyamatos fenntartása is célunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Palkó László
egészségügyi gázmester
kártevőirtó vállalkozó

 
Vissza az előző oldalra!
Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft. - németRágcsávók Ker. és Szolg. Kft. - Magyar